LGTBI

El PSC denuncia la insistent crueltat d'HazteOir contra els nens i les nenes trans

  • Actualitzat:
  • Creat:

HazteOir insisteix en la seva campanya, però des del PSC no deixarem passar ni una

L'associació ultracatòlica HazteOir, protagonista de l'aberrant campanya de l'autobús de l'odi contra els nens i nenes trans, ha anunciat fa pocs minuts que està adaptant el lema per poder esquivar la justícia i prosseguir amb la seva ruta per Espanya, essent Barcelona el seu primer destí. Segons han anunciat, el nou lema insistirà en què "els nens tenen penis i les nenes tenen vulva", obviant els molts casos en què la identitat de gènere de molts nens i nenes no coincideix amb els seus genitals.

Des del Partit dels Socialistes de Catalunya ja vam alçar la veu de forma contundent contra la primera part d'aquesta aberrant campanya transfòbica i avui, de nou, volem denunciar la insistència dels ultres d'HazteOir en escampar l'odi i negar l'evidència, ferint les sensibilitats de moltes persones arreu del país.

Que aquesta campanya vagi precisament adreçada als nens i les nenes trans és un indicatiu de la manca de sensibilitat i la gran crueltat que la gent d'HO té com a base fonamental de les seves accions.

Tantes vegades com calgui, els i les socialistes alçarem la veu contra els radicals que situen el focus del sou odi en els nens i les nenes trans.

La lluita contra la LGTBIfòbia forma part de la nostra raó de ser com a persones i com a organització i per tant, no en deixarem passar ni una. La llibertat d’expressió mai pot passar per davant de les llibertats, la dignitat de les persones i els drets humans.