LGTBI

El PSC condemna la salvatjada homòfoba del Govern Txetxè i convoca la ciutadania a manifestar-se.

  • Actualitzat:
  • Creat:

Convoquem la ciutadania a concentrar-se el dimarts 18A a la plaça St.Jaume.

Terribles notícies ens arriben des de la república russa de Txetxènia. Aquests darrers dies mitjans de referència de la zona estan publicant informacions sobre diverses accions salvatges dutes a terme pel govern txetxè contra població homosexual. Primer es va produir la detenció de més de 100 homes i l'assassinat d'uns altres 3 per part de la policia txetxena. I les darreres informacions ja parlen fins i tot de camps de concentració per a homes gais, en els quals se'ls torturaria per cercar-ne d'altres.

Aquests fets són veritablement greus i des del Partit dels Socialistes de Catalunya ens preocupa enormement que siguin només la punta de l’iceberg i s'amaguin altres crims que encara no coneixem. Davant aquesta terrible situació que afecta a moltes persones que ara mateix pateixen l'odi i la barbàrie en carn pròpia, no podem sinó condemnar de forma rotunda aquests fets que atempten contra els drets humans. Des del PSC reclamem, com ja ho han fet els nostres companys europeus (Party of European Socialists), que s'investiguin aquests fets, que es posi fi a qualsevol forma de violència i maltractament cap al col·lectiu LGTBI, i que es castigui severament a qui gosa vulnerar la Declaració dels Drets Humans sense cap mena d’escrúpols.

La comunitat internacional no pot mirar cap a un altre costat mentre un govern de salvatges viola els Drets Humans de la seva pròpia població. Per això, també reclamem a les autoritats europees que s'impliquin en la defensa dels drets de la població LGTBI i vetlli pel compliment de la Declaració Universal de Drets Humans en defensa de la igualtat i la diversitat i contra qualsevol acte de discriminació.

Finalment, des del Partit dels Socialistes de Catalunya volem convocar a tota la ciutadania a concentrar-se en protesta per aquests fets el proper dimarts 18 d’abril a les 18h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, juntament amb entitats i associacions de la comunitat LGTBI de Catalunya.