LGTBI

Àmplia delegació socialista a la recepció del Pride 2019!

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els jardins del Palau Robert de Barcelona han acollit un any més la recepció oficial dels actes del Pride 2019 amb representants d'entitats, activistes i alguns partits polítics.

Com cada any per aquestes dates s'acosta l'Orgull LGTBI, que enguany cau en dissabte 29 de juny. Aquest dijous s'ha celebrat la recepció per presentar el programa d'activitats i revindicacions per aquest 2019, així com el lema de l'edició: "We ara families", en referència a la diversitat de models de família que existeixen i que tenen dret a visualitzar-se i viure com vulguin sense demanar permís a ningú. 

Una àmplia delegació socialista encapçalada pel primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i representants de la sectorial LGTBI del PSC, han assistit a l'esdeveniment, en el que han manifestat el ferm comrpromís socialista en defensa dels drets LGTBI i per combatre els discursos d'odi contra la diversitat que la ultradreta i els que pacten amb aquesta pretenen escampar arreu del país. Els i les socialistes no permetrem que es doni ni un pas enrera!